De Intelligente prikklokken zijn de eerste stap naar een volwaardig tijdregistratie systeem. Zij bieden de functionaliteit van een traditionele Stempelklok aangevuld met de flexibiliteit waarbij de manager geen berekeningen meer moet maken. Alle data vlot kan beheren en de mogelijkheid heeft om afwezigheidscodes in te geven om zodoende een perfect overzicht te beheren. Geen fouten meer in het uitrekenen, geen inktlinten meer vervangen, geen tikkaarten meer schrijven en aanvullen.  De Intelligente prikkloken kunnen tot max. 50 werknemers beheren.

SMART TIME OFFICE

      

SMART TIME OFFICE is het instapmodel naar een intelligent tijdsregistratie systeem. 

Het biedt de manager de flexibiliteit om de prikkingen en afwijkingen van de werknemers te zien en te beheren en de nodige afwezigheden aan toe te voegen.  De Smart Time Office oplossing werkt met een terminal waarbij registratie  kan via VINGERAFDRUK en/of Proximity KAART. De gegevens worden   opgeslagen voor een glijdende instelbare periode tot 2jaar.

 meer info download de brochure

 

ITR100

    

 ITR100  De ideale vervanging van uw Stempelklok.

Bij de overstap van een traditionele Prikklok naar een Intelligent systeem, hebben de werknemers het gevoel geen controle meer te hebben. Bij de  ITR100 zien de werknemers hun prikkingen op het scherm net als op hun  oude prikkaart..

Bij de ITR100 zijn alle gegevens in de klok en worden deze met een web browser opgeroepen. De ITR100 houdt een glijdende periode van 2 maand bij. Het registreren gebeurt via een Proximity KAART

meer info, download de brochure