EXIVO LEZERS

 

Elektronische sluitsystemen

De technologie heeft ons leven in veel gebieden een stuk makkelijker gemaakt - van surfen via WLAN tot draadloos telefoneren. Ook voor toegangsoplossingen biedt elektronische toegangscontrole technologie aanzienlijke voordelen: Ukunt in real-time zien wat er bij de deur gebeurt en de deur weet direct wie binnen mag komen en wie niet.

De EXIVO Electronische sluitsystemen  werken met de Mobiele toegang applicatie. (zie info mobiele toegang)

Dit zijn moderne sluitsystemen, met zowel visuele als akoestische toegangssignalen.  Zij zijn compact, energiezuinig en uitermate gemakkelijk te installeren.  De verschillende opties geven u een oplossing voor elke deur.

dormakaba c-lever pro

Elektronisch beslag in een strak design - voor het toegangsbeheer en de beveiliging van uw deuren

De kwaliteitsmaterialen voldoen aan zeer hoge normen op het gebied van robuustheid, weerbestendigheid en veiligheid. Naast beveiliging tegen inbraak en brand, kan de c-lever pro worden gebruikt voor nooduitgangen en vluchtwegen.

Download de Brochure  DORMAKABA C-Lever Pro 

dormakaba c-lever compact - het elegante en functionele deurbeslag

Dit moderne deurbeslag is verkrijgbaar in een eigentijds ontwerp van hoogstaande kwaliteit met innovatieve functionaliteit. Het is compatibel met praktisch alle standaard cilindersloten. In de meeste gevallen hoeft het deurslot niet vervangen te worden.

Download de Brochure  DORMAKABA C-Lever  Compact