4 uiteenlopende technologieën

Elke technologie heeft haar voordelen en haar beperkingen. Welke oplossing het beste aansluit bij je noden en verwachtingen wordt bepaald door een professionele installateur. Een combinatie van verschillende technologieën is ook mogelijk.

IP-technologie (Internet Protocol)

Hogeresolutiecamera’s tot 4K (8 megapixel) voor wie naast een overzichtsbeeld ook details wil zien (bv. een kassa, inkomhal, nummerplaten). De camera’s worden via een UTP-kabel aangesloten op een (computer-) netwerk.

Sefica biedt een enorme keuze aan cameramodellen, al dan niet met extra functionaliteiten zoals lokale opname op een micro SD-kaart, autofocus, in- en uitgangen voor koppeling van audio en alarmcontacten.

HD-CVI-technologie (High Definition Composite Video Interface)

De ideale oplossing voor wie een bestaand systeem met coax-bekabeling heeft en dit wil vernieuwen met behoud van de bestaande bekabeling. Met deze technologie verkrijg je hogeresolutiebeelden in Full HD (1080p – 2 megapixel).

HD-SDI-technologie (High Definition Serial Digital Interface)

Technologie die gebruikt wordt voor broadcasting (televisie). Ideaal voor wie hogeresolutiebeelden wil implementeren in Full HD. De kabellengte is afhankelijk van de kwaliteit van de gebruikte coax-kabel, maar bedraagt maximaal 100 m.

Analoge technologie

Eenvoudig camerasysteem dat gebruikmaakt van analoge videosignalen. De maximale resolutie is daardoor lager dan de alternatieve technologieën. Voor wie geen hogeresolutiebeelden nodig heeft, is een analoog camerasysteem de meest economische oplossing.