Tijdregistratie

 
 
Bn Consult biedt Tijdsregistratie oplossingen aan voor de KMO. Wij beschikken over een breed gamma van produkten en oplossingen gaande van Tijd- en Datumstempels, naar Prikklokken en moderne Tijdsregistratie software gekoppeld aan terminals met RFID Proximity en Biometrische vingerafdruk herkenning.

Toegangscontrole

 
 

Bn Consult biedt Toegangscontrole oplossingen aan geschikt voor elke KMO. Wij beschikken over een breed gamma van produkten en oplossingen gaande van Toegangscontrole gekoppeld aan de Tijdregistratie, en van eenvoudige systemen tot moderne Toegangscontrole software gekoppeld aan intelligente deurcontrollers en een scala aan kaartlezers RFID Proximity, MIFAR of Biometrische vingerafdruk herkenning.

Specialiteit IMPRO toegangscontrole systemen.

Camera bewaking

 
Bn Consult begeleidt de klant op een professionele wijze bij de verschillende Camera systemen en van het installeren van een Camera Bewaking systeem. Het Internet staat vol van camera systemen, er wordt gegoogeld met benamingen, technische specificaties waar een Leek zijn weg in verliest of een systeem aankoopt die totaal niet voldoet aan de verwachtingen.
 
 

EXIVO CLOUD Toegangscontrole

 
 
Bn Consult is zowel  installateur als Integrator  voor de DORMAKABA EXIVO toegangscontrole volledig in de CLOUD.  Exivo werd speciaal ontwikkeld voor klanten die een individuele toegangs-oplossing wensen, maar geen tijd willen verliezen met het onderhouden ervan. Een Mix van lezers worden binnen de zelfde configuratie beheerd, enkel Internet is noodzakelijk.